logo

Serviceeftersyn

Serviceeftersyn er et vigtig begreb i forbindelse med vedligeholdelse af moderne biler.

Producenterne tilpasser efterhånden eftersynene individuelt fra bilmodel til bilmodel, og  fra årgang til årgang.

For at bevare overblikket over, hvilken autoservice der skal laves hvornår, er man nød til at have papirmateriale fra producenterne (som vi selvfølgelig har fra vores leverandør af tekniske data) og bilens servicebog.  Der er efterhånden specifikke komponenter, der har en levetid, og som kan gøre fatal skade på bil eller motor, hvis ikke skifteintervallerne overholdes.

En enkelt enhed, som nok er den mest kendte, og mest almindelige er tandremmen, som de fleste biler stadig skal have skiftet ved forskellige kilometer antal, eller efter en bestemt årrække typisk er kilometerintervallet  fra 60.000 km på nogle modeller og op til 240.000 km på andre, det samme er tilfældet med tidsinterval, som kan være fra 3 år på nogle og ingen tidsinterval på andre, (her anbefaler de fleste danske importører dog typisk hver 8. år).

Når vi her på autoværkstedet, Automester Christian Grundahl, vedligeholder en bil, er det vores ansvar, at intet bliver overset, og de forskellig intervaller bliver overholdt.  Vi tilbyder samtidig, når bilen skal til det tvungne bilsyn, at køre bilen til syn, og man betaler kun selve synsafgiften.

Ring og få en aftale om eftersyn på telefon nummer 75135622

Med venlig hilsen,
Automester, Christian Grundahl